لیست اختراعات حسين اميرشاهي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ ثبت: 1392/02/09
خلاصه اختراع:

پلي پروپيلن ماده اي سبك است كه با جرم مخصوص كمتر از آب و از پليمر شدن گاز پروپيلن به دست مي آيد . پلي پروپيلن در برابر رطوبت ، روغن ها و حلال هاي معمولي مقاوم است و در دماي حدود C˚170ذوب مي شود . پلي پروپيلن براي ساخت اليافي به همين نام ، پارچه،قايق ، ورقه هاي بسته بندي ، چمدان سازي ، برخي وسايل پزشكي كه نياز به گندزدايي دارند و غيره به كار مي رود.اين محصولات به هنگام كاربردنيازمندچاپ علائم ونوشته هايي برروي آنها مي باشندكه به دليل ساختمان فشرده ي پلي الفين ها،چاپ ورنگرزي آنها به سادگي ميسرنيست. ازآنجايي كه چاپ پلي پروپيلن درشرايط عادي به سادگي الياف ديگرامكان پذيرنيست،درنتيجه اين اختراع مي تواندكمك زيادي به فرآيندچاپ ورنگرزي اين پليمرهاكند. با نوردهي به وسيله ي نورUV مي توان مكان هايي براي جذب رنگزاروي سطح پارچه ي پلي الفيني ايجادكردطوري كه باوجودساختارپيچيده وبلوري الياف پلي پروپيلن پارچه ي ما به راحتي تحت عمليات چاپ قرارگرفت. مكان هايي ازسطح پارچه ي پلي پروپيلني حدود70 ساعت به وسيله ي نورUV نوردهي شد.به اين صورت كه قالب هايي كه به شكل حروف انگليسي درآمده بود؛روي سطح پارچه قرارگرفت وسطح باقي مانده به وسيله ي مقواي مشكي پوشيده شدونمونه زيرنور UV قرارگرفت.درنتيجه در قسمت هايي ازسطح پارچه كه نوردهي شده بود،مكان هايي قطبي ايجادگرديد.سپس بارنگزاي بازيكي مالاخيت گيرين باشرايط رمق كشي رنگرزي شد؛درانتها تحت عمليات شست وشوقرارگرفت ورنگزاازمكان هاي غيرنورديده حذف گرديداما مكان هاي نورديده كاملاً رنگزاراجذب كرده بودند.مكان هاي نورديده شكل قالب مورداستفاده طي نوردهي رابه خود گرفته بودندوعمليات چاپ روي آنهاانجام شد.

تاریخ ثبت: 1393/08/10
مخترع/مخترعان: سيد حسين امير شاهي
خلاصه اختراع:

موضوع اختراع حاضر، فرمول ارزيابي رنگ منسوجات خاكستري تيره تا مشكي است كه در زمينه رنگ، فيزيك رنگ و ارزيابي و سنجش رنگ كاربرد دارد. روش سنتي ارزيابي و كنترل كيفي ميزان سياهي كالاي نساجي، مبتني بر قضاوت چشمي كارشناسان خبره مي¬باشد كه بدليل حضور فاكتورهاي متعدد عمدتاً با خطا و اشتباه همراه بوده و ضمناً امكان ارزيابي همزمان تعداد زيادي نمونه¬ و بويژه نمونه¬هايي با ته¬رنگهاي متفاوت عملاً وجود ندارد. لذا ارائه انديسي كه بتواند نمونه¬ها را با استناد به مقادير ويژگيهاي رنگي آنها كه تحت شرايط استاندارد اندازه¬گيري شده¬اند ارزيابي و مقايسه نمايد مشكل فوق را مرتفع نموده و قابل استناد است. درنتيجه، صنعت مرتبط قادر خواهد بود كه ويژگي رنگي مدنظر كالا را بصورت كمي و با استفاده از معياري كه مبتني بر نتايج قضاوت مشاهده¬كنندگان انساني است بررسي نمايد. معيار ارائه شده ذيل با لحاظ نمودن هرسه فاكتور روشنايي (L*)، زاويه فام (hc برحسب راديان) و خلوص (C*) منسوجات خاكستري تيره تا مشكي رنگ، ميزان سياهي و تيرگي كالا را با يك عدد و بصورت كمي بيان مي¬كند (BI). عدد بيشتر به مفهوم ميزان سياهي بيشتر مطابق نظر ارزيابان خواهد بود. همچنين، جهت كسب ضرايب پارامترهاي فام، خلوص و روشنايي از روش حداقل مربعات استفاده شده بنحويكه بهترين تطبيق با نتايج ارزيابي بصري حاصل آيد: BI=94.9926-3.2879L*-8.6402C* -5.8019cos(hc)

موارد یافت شده: 5